Waarom bedrijfsfitness voor de werkgever?

Iedere werkgever heeft belang bij gezonde, fitte en tevreden werknemers. Het zorgt voor een daling van bedrijfsongevallen, het verminderen van het ziekteverzuim, het toenemen van de productiviteit, het verminderen van het personeelsverloop en het voorkomen van (terugval van) klachten aan het bewegingsapparaat. Investeren in bewegend personeel is dus nuttig en bezorgt uw bedrijf bovendien een positief imago. Kortom een blije werkgever!

2

12

Waarom bedrijfsfitness voor de werknemer?

Iedere werknemer wil graag met een voldaan gevoel naar huis gaan na een werkdag. Om ervoor te zorgen dat men energie genoeg heeft, stressbestendig is en weinig tot geen klachten ondervindt tijdens de werkdag zal het lichaam en de geest in opperste fitheid gebracht moeten worden. Wat is er dan mooier als uw werkgever u daarin ondersteunt en u met voordeel kunt sporten bij Centra Plaza? Ons team zet zich in om werknemers beter te laten voelen en een optimale werkattitude te bezorgen. Kortom blije werknemers!

Bedrijfsfitness Nederland

Centra Plaza is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met veel voordeel te gaan fitnessen. Bedrijfsfitness Nederland is met haar expertise en jarenlange ervaring in fiscaalvriendelijke arbeidsvoorwaarden dé schakel tussen het fitnesscentrum en de zakelijke markt. Het belastingvoordeel en een aantrekkelijke werkgeversbijdrage maken een fitnessabonnement gemiddeld 50% goedkoper.

Bedrijfsfitness Nederland verzorgt voor werkgevers kosteloos de gehele opzet en uitvoering van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Ben je geïnteresseerd in het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor jouw werkgever? Voor meer informatie, surf dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl, stuur een email naar info@bfnl.nl, of neem direct contact op met Bedrijfsfitness Nederland via telefoonnummer 0513-633111. Ook kunt u bij uw werkgever informeren of deze al een bedrijfsfitnessregeling heeft via het nationaal bedrijfsfitness plan.

Banner 300x250 'medium tectangle' BFNL0615.indd

5

 Intenz Nationaal Gezondheidsplan

Centra Plaza is tevens aangesloten bij het Intenz Nationaal gezondheidsplan. Uniek aan dit bedrijfsfitnessnetwerk is het feit dat bewegen voor medewerkers niet alleen toegankelijker wordt door het met voordeel aanbieden van fitness, maar ook met beweeg- en vitaliteitsprogramma’s op elk niveau.

Indien u als werkgever geïnteresseerd bent in de diensten van het intenz gezondheidsplan, kunt u contact met opnemen via info@intenz.nl  of kijk voor meer informatie op www.intenzgezondheidsplan.nl.