De innerlijke mens

Ons lichaam bestaat niet alleen uit vlees en bloed zoals men zegt. De geest staat in onvermijdelijke verbinding met ons lichaam, zonder dat voelen we geen emoties en kunnen we ons niet onderscheiden in karakter. Het maakt wie wij zijn en hoe wij handelen. Het is dus zeker niet onbelangrijk om ook de geest aandacht te geven in de training naar innerlijke fitheid.

1122

234325

Actieve training van lichaam en geest

Onze Yoga, Hatha Yoga, Yoga therapie en Pilates zijn actieve trainingen die zeker niet onderschat moeten worden qua intensiteit. Het is hard werken om, door middel van uitgebalanceerde oefeningen , bewuste ademhaling en geestelijke concentratie, innerlijke harmonie te bereiken.

Passieve aanpak van lichaam en geest

Door gebruik te maken van onze stoel-, sport- en ayurvedische massages komt het volledige lichaam tot rust en worden inwendige lichaamsprocessen gestimuleerd, zodat spieren kunnen herstellen. Het tot stand brengen van innerlijke rust en ontspanning resulteert in een gevoel van een opgewekte stemming en algehele tevredenheid.

523523

body en mind balans weegschaal

Lichaam en Geest in balans

Het combineren van een actieve en passieve aanpak voor wat betreft het bereiken van een innerlijk welbevinden, zorgt voor balans. Niet alleen in lichaam en geest, maar in het hele dagelijkse leven!