Wat is ClubJoy Yoga®?

ClubJoy Yoga® is een training waarbij elementen uit de Yoga, Pilates en Tai-Chi worden samengebracht in een choreografie die op gepaste muziek tot uiting komt. Daarmee werk je aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van ClubJoy Yoga® ligt in het Verre Oosten waar culturen leven naar het begrip balans. Door elementen uit de Yoga, Pilates en Tai-Chi bij elkaar te brengen vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning! ClubJoy Yoga® biedt de oplossing.

CJ_YOGA_Landscape_01

Is ClubJoy Yoga® iets voor mij?

ClubJoy Yoga® is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer je gezond bent, helpt ClubJoy Yoga® je een fit en gelukkig gevoel te geven. Wie van bewegen op muziek houdt en op zoek is naar balans in z’n leven, dan helpt ClubJoy Yoga® je daar zeker bij.

Hoe ziet een ClubJoy Yoga® les eruit?

De stem van de coach en de klanken van de muziek nemen je mee, even weg van de drukte. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. De yoga, Pilates en Tai-chi oefeningen hebben als doel de spieren sterker en langer te maken, en gewrichten te versoepelen, maar geven je toch een ontspannen gevoel. Je focus ligt op het goed uitvoeren van die ene oefening, totdat je deze onder controle hebt. Je verlaat de les met een leeg hoofd, een gezond lichaam en nieuwe energie.

Benefits ClubJoy Yoga®:

  • Oefeningen om te ontspannen, ook voor thuis
  • Meer balans in je leven
  • Je krijgt nieuwe energie
  • Vermindering van rug- en gewrichtsklachten


Results ClubJoy Yoga®:

  • Verbetering van je coördinatie, flexibiliteit en kracht
  • Spierversterking van boven- en onderlichaam
  • Tijdens de ClubJoy Yoga® les verbrand je ongeveer 350 calorieën

 

Share the flow & Share the fun!

Yoga 2 goed