Groepslessen

Visie
Binnen al onze groepslessen staat individuele aandacht, professionele instructie en het sociale aspect centraal. Het belangrijkste daarbij is het plezier hebben in bewegen op een verantwoorde manier. We hanteren een maximale deelnemers aantal van 10 tot 12 personen per groepsles. Door de groepen klein te houden blijft de aandacht op en veiligheid van het individu gewaarborgd.

Diversiteit en laagdrempeligheid
Door de diversiteit en laagdrempeligheid van de lessen is er voor ieder wat wils, voor zowel (jong)volwassenen als ouderen. Door elkaar te ondersteunen en te stimuleren ontstaat er een hechte band die zorgt voor het verhogen van de motivatie en volharding. Het is niet voor niets dat de meeste deelnemers uit onze groepslessen al meer dan 10 jaar samen in dezelfde groep sporten.

Groepslessen

Continuïteit en wijzigingen
Centra Plaza streeft ernaar zo weinig mogelijk wijzigingen in het lesrooster door te voeren. Het lukt ons al jarenlang om lessen langdurig in het rooster te behouden en weinig te schuiven van lestijden. Alleen tijdens de zomer- en kerstperiode wordt het lesrooster aangepast door de afwezigheid van deelnemers die op vakantie gaan. Een aantal lessen vervallen dan of worden samengevoegd om ervoor te zorgen dat u niet in een lege les komt.

Advies en proeflessen
Onze medewerkers zijn altijd bereid u goed advies te geven over welke lessen geschikt zijn voor u om aan deel te nemen. Zo nodig wordt er vooraf een fittest afgenomen om een beter beeld te krijgen van uw belastbaarheid. Zo weet u zeker dat u verantwoord aan een les kan deelnemen. Weet u nog niet welke les u leuk lijkt, dan kunt u gratis een proefles volgen van elk type les binnen ons aanbod. Ook als u al lid bent en een les wilt proberen die niet binnen uw abonnement valt.