WORKSHOPS EN EVENEMENTEN

Het hele jaar door worden er verschillende workshops en evenementen georganiseerd met uiteenlopende thema’s. Van seizoensthema’s zoals winter ski-, zomer beach-, herfst loop en lente steptrainingen tot specifieke thema’s zoals 55+ weerbaarheids-, yoga&run-, core stability en wellnessball trainingen.Heeft u wensen en/of ideeën voor een leuke workshop of evenement, laat het ons weten.

Hieronder volgen onze aankomende workshops/evenementen.

 

Stability ball foto 2

WORKSHOP STABILLITY BALL TRAINING

Binnen de lessen staat de stabillity ball (ook wel wellness ball genoemd) centraal. Voor elke deelnemer is er een bal beschikbaar. Met deze bal doe je verschillende spierversterkende oefeningen voor de grote spiergroepen zoals je borst/rug/buik en beenspieren, maar ook voor de kleine spiergroepen zoals je stabiliteit spieren. De hele les  wordt op muziek uitgevoerd. Er word gestart met een warming-up in een simpele aerobicsvorm, waarna de spiergroepen worden getraind met behulp van de bal, een matje en soms ook gewichtjes. De les wordt afgesloten met ontspanningsoefeningen.

Benodigheden:
Comfortabele sportkleding/schoeisel en een handoek.

WORKSHOP O’KIDS

Startdatum: September (Bij voldoende aanmeldingen)

Duur: 3 maanden

Kinderen tot 18 jaar hebben binnen de basisverzekering recht op 18 behandelingen fysiotherapie. Speciaal voor kinderen met een te hoge BMI is er ons beweegprogramma ‘O’Kids. Lekker bewegen in samenwerking met de fysiotherapeut en de diëtist, zodat ze groeien naar een gezond voedingspatroon.

Het beweegprogramma O’Kids duurt 3 maanden. Er zijn drie meetmomenten. We raden deelnemers daarna aan om aansluitend een fitness abonnement te nemen voor 9 maanden à € 17,50 per maand. Tijdens de trainingen zullen ze dan ook begeleid worden door onze fysiotherapeuten die de deelnemers met raad en daad bij staan.

De kosten van een dergelijk programma bedragen €350. Fysiotherapie Centra Plaza neemt genoegen met de vergoeding vanuit de basisverzekering. We gaan er daarbij vanuit dat er nog geen gebruik is gemaakt van fysiotherapie. Ook de adviezen met de diëtiste worden uit de basisverzekering vergoed.

 

Voor meer info:

okidsflyer