WORKSHOPS EN EVENEMENTEN

Het hele jaar door worden er verschillende workshops en evenementen georganiseerd met uiteenlopende thema’s. Van seizoensthema’s zoals winter ski-, zomer beach-, herfst loop en lente steptrainingen tot specifieke thema’s zoals 55+ weerbaarheids-, yoga&run-, core stability en wellnessball trainingen.Heeft u wensen en/of ideeën voor een leuke workshop of evenement, laat het ons weten.

Hieronder volgen onze aankomende workshops/evenementen.

 

Stability ball foto 2

WORKSHOP STABILLITY BALL TRAINING

Binnen de lessen staat de stabillity ball (ook wel wellness ball genoemd) centraal. Voor elke deelnemer is er een bal beschikbaar. Met deze bal doe je verschillende spierversterkende oefeningen voor de grote spiergroepen zoals je borst/rug/buik en beenspieren, maar ook voor de kleine spiergroepen zoals je stabiliteit spieren. De hele les  wordt op muziek uitgevoerd. Er word gestart met een warming-up in een simpele aerobicsvorm, waarna de spiergroepen worden getraind met behulp van de bal, een matje en soms ook gewichtjes. De les wordt afgesloten met ontspanningsoefeningen.

Benodigheden:
Comfortabele sportkleding/schoeisel en een handoek.

WORKSHOP O’KIDS

Startdatum: Eind februari 2018

Workshop O’Kids is een programma speciaal voor kinderen met overgewicht en/of te weinig beweging. Het is een leuk en afwisselend programma voor kinderen van 6 tot 15 jaar. Bewegen is leuk en nóg leuker als je het samen doet!

Tijdens de trainingen worden ze begeleid door een vaste instructeur en een diëtiste.
De adviezen van de diëtiste hebben als doel om de kinderen meer bewust te maken van een gezondere levensstijl. Deze adviezen worden uit de basisverzekering vergoed.

Voor O’Kids hebben wij een speciaal fitness abonnement van €17,50 per maand.
Er zijn 2 trainingen in de week en een aantal meetmomenten per jaar.

Bent u aanvullend verzekerd, dan kan het zijn dat dit programma in aanmerking komt voor vergoeding uit uw aanvullende verzekering voor fysiotherapie. Neem gerust contact met ons op, dan zoeken wij voor u uit of dit in uw situatie mogelijk is.

Voor meer info: 0320 – 22 71 49