De Vitaliteitscoach

Vitaliteit oftewel “levenskracht” hangt af van een aantal aspecten van het leven. Wanneer alle lagen van de Vitaliteitspiramide in balans zijn, spreken we van een optimale Vitaliteit.

Hoe is dit bij u?

Vaak zien we problemen rondom leefstijl (voeding/beweging) of juist op psychisch niveau (positief denken of overmatig stress hebben)

Tijdens de coachsessies Vitaliteit gaan we op zoek naar vragen die u heeft per onderwerp van de vitaliteitspiramide. Deze vragen kunnen uiteenlopen van “Welk voedingspatroon is voor mij het meest geschikt?” tot “Hoe kan ik voor ontspanningsmomenten zorgen? ”of “Waar word ik gelukkig van?”

U kunt met uw hulpvraag terecht bij de vitaliteitscoach.

Een vitaliteitscoach helpt u graag bij het terugvinden van de balans d.m.v. gesprekstechnieken en het doen van opdrachten.

 

Redenen om een vitaliteitscoach te bezoeken.

Het kan zijn dat u op één van de treden van de vitaliteitspiramide een probleem ervaart welke u graag zou willen oplossen. Soms lukt het u zelf niet om het probleem volledig op te lossen en loopt u vast. Het kan dan helpen om hierover met een coach in gesprek te gaan. Ik als vitaliteitscoach kan door middel van gesprekstechnieken en het doen van opdrachten met u, helpen om op zoek te gaan naar een oplossing voor dit probleem.

· U probeert al jaren uw leefstijl te veranderen, maar lukt het maar niet dit vol te houden. Hoe komt dit?

· De verandering van en zoektocht naar omgeving, gedrag, vaardigheden, overtuiging, identiteit en zingeving. U wilt wat anders in uw leven, maar wat?

· U valt steeds weer terug in uw oude gedragspatronen of u ervaart mentale onrust. Waar komt dit vandaan?

· Hoe verandert u uw beweeg- en voedingspatroon naar wat gezond is, maar wel bij uw leefsituatie past?

· Hoe kunt u omgaan met de stressmomenten in uw leven die energie vreten?

· Hoe kunt u uw werk, privé en gezondheid weer optimaal combineren?

· Hoe kunt u uw lichamelijke en geestelijke klachten voorkomen of juist aanpakken?

· Heeft u last van symptomen als: vermoeidheid, lage weerstand, hoofd- en rugpijn, spierpijn, hartkloppingen, hoge bloeddruk, gejaagdheid, etc.? Waar komt dit van en hoe komt u vanaf?

Kosten

· Intake (eenmalig): 47,50 euro

· Vervolgsessie: 59,- euro per keer

Indicatie: tenminste 3 consulten.

Sport of een andere vorm van bewegen kunnen een onderdeel zijn van het coachtraject.