Aandacht

U staat centraal. U bent niet 1 van velen maar een individu met specifieke wensen
en behoeftes.
Uw trainingsinzet zal niet onopgemerkt blijven, sterker nog u wordt er door ons voor beloond. Bij (voor, tijdens of na) elke training wordt u door een medewerker aangesproken. We houden de (doelgroep)groepen klein, waardoor de aandacht voor u ook binnen de groepstrainingen optimaal blijft. Zo streven we ernaar u het centrum te laten verlaten met een glimlach op uw gezicht

Maatwerk

Eerst maken we samen een analyse van uw persoonlijke situatie door een (fysiotherapeutische)intake en een uitgebreide fittest. Aan de hand van deze analyse en testresultaten wordt uw persoonlijke trainingsschema opgesteld. U krijgt vervolgens opstartbegeleiding bij de uitvoering van uw programma. Door middel van periodieke evaluaties wordt uw training tijdig bijgestuurd. Dan zijn wij en u er zeker van dat alle trainingsarbeid de gewenste resultaten zullen opleveren.

Ontspanning

Naast inspanning is ontspanning minstens zo belangrijk. Wij hebben een ruim aanbod van massagemogelijkheden zoals sportmassage, stoelmassage en Ayurvedische massage. Maar ook actieve ontspanning in de vorm van Pilates, Yoga, Yoga therapie en personal yoga sessies zorgen ervoor dat een optimaal innerlijk welbevinden bereikt kan worden.

Samenwerking

Al vanaf de eerste intake staan wij met vele specialisten voor u klaar, (o.a. bewegingsagogen, medical fitness instructors, fysiotherapeuten en gespecialiseerde fysiotherapeuten) om u te begeleiden, adviseren en ondersteunen. Wij (u en ons team) werken samen aan het behalen van uw doelen.

Personal trainingen

Personal Fitness training

Personal Yoga sessie
Personal Pilates sessie

Lichaams massages

Sportmassage

Stoelmassage

Ayurvedische massage

Fitness Producten

Algemene Fittest

Medische Fittest

Fitness 10-rittenkaart

Trainingsmateriaal

Freestyle & Club Joy lessen

Indoor Cycling

FitMix

Groepsfitness

Club Yoga

Body & Mind

Yoga

Pilates

Pilates beginners
Hatha Yoga

Medische Fitness

Hart

Long

Diabetes

Weer in balans
(herstel na kanker)

Obesitas

Reuma

Workshop/thema activiteiten

Aerial Yoga

Restorative Aerial Yoga

Stability Ball

Bootcamp

Yoga & Run

Skifit

    Online Aanmelden

    Wilt u zich online aanmelden voor fitness Centra Plaza?