Centra Plaza fysiotherapie en fitnesscentrum


Geschiedenis

Centra Plaza is een centrum voor fysiotherapie en fitness, ontstaan in de jaren 70.

Na een aantal verhuizingen zijn we nu gevestigd in het prachtige pand aan de Plaats 9 in het Lelycentre .
Er is natuurlijk wel het een en ander veranderd in al die jaren.

Inmiddels, door het behalen van de plusstatus begin 2015, voldoen we aan de hoogste eisen die de grote zorgverzekeraars stellen aan de fysiotherapie.

We zijn er trots op een plusbedrijf te zijn, wat betekent dat de kwaliteit van de zorg optimaal is.

Plus

Centra Plaza biedt ook beweegprogramma’s aan om duurzaam een gezonde leefstijl te verkrijgen en te behouden. Leefstijlprogramma`s, zoals diabetes, obesitas, hartproblematiek en oncologische nazorg zijn nieuw en dragen bij, na de periode van behandeling door specialisten in het ziekenhuis, aan uw verdere herstel. Hierdoor werken we niet alleen aan nu maar ook aan later.

Voor bedrijven bieden wij een compleet bedrijfsfitness programma aan, waarin medewerkers voor een gereduceerd tarief bij ons kunnen sporten en zo bijdragen aan het terugdringen van het ziekteverzuim en het verhogen van de productiviteit. Daarbij bestaat er de mogelijkheid binnen onze bedrijfsfitness lessen te kunnen netwerken met medewerkers van andere bedrijven.

Daarnaast verzorgen we ook voor bedrijven complete fittesten voor het personeel, maar u kunt ook zelf een uitgebreide fittest aanvragen.

Team Centra Plaza staat voor kwaliteit, veelzijdigheid en vriendelijkheid!

Doelstelling

Het is ons doel om iedereen met of zonder een functioneringsbeperking door problematiek aan het bewegingsapparaat, snel, doelgericht, passende professionele multidisciplinaire paramedische zorg te bieden en te begeleiden,ondersteunen en stimuleren bij het behalen van ieders persoonlijke doelen op het gebied van leefstijl en gezondheid.

Structuur

Het team van Centra Plaza bestaat uit een mix van ervaren professionals en jonge professionals waaronder therapeuten, beweegdeskundigen en instructeurs met veel specialiteiten.

Op de fysiotherapie afdeling zorgt het paramedisch team, zonder lange wachtlijsten, ervoor dat u als patiënt een integere, snelle, adequate behandeling krijgt.

Met onze fitnessafdeling completeren we onze zorg en dienstverlening. Hier kan iedereen, individueel of in groepsverband, werken aan zijn of haar innerlijke fitheid onder begeleiding en/of toeziend oog van onze professionals. Ook revalideren hier patiënten o.l.v. fysiotherapeuten.