WORKSHOPS EN EVENEMENTEN

Het hele jaar door worden verschillende workshops en evenementen georganiseerd met uiteenlopende thema’s. Van seizoensthema’s zoals winter ski-, zomer beach-, herfst loop- en lente steptrainingen tot specifieke thema’s zoals 55+ weerbaarheids-, yoga & run-, core stability en wellnessball trainingen.

Hieronder volgen onze aankomende workshops/evenementen.

WORKSHOP STOELYOGA

Startdatum: 20 april t/m 1 juni 2018

Stoelyoga is géén aparte yogastroming, het zijn vooral yogahoudingen van de mat vertaald naar een stoel. Bij stoelyoga worden alle houdingen op en rond de stoel uitgevoerd. Bij staande oefeningen wordt de stoel vaak gebruikt als steun bij balansoefeningen of als hulpmiddel om een houding te vergemakkelijken of juist te intensiveren.

Een Stoel yogales is erop gericht om spieren en gewrichten soepeler te maken en de doorbloeding te verbeteren. De oefeningen worden op een rustige manier uitgevoerd. Je leert om spanning los te laten en je concentratie én motoriek te verbeteren. Tijdens de lessen staat het respecteren van je eigen mogelijkheden centraal en leer je creatief om te gaan met eventuele beperkingen. Ontspannen en genieten staan voorop en belangrijk om te onthouden is: al zijn de bewegingen nog zo klein, de lichamelijke en geestelijke gezondheid zal verbeteren bij regelmatige beoefening!

Benodigheden:
Comfortabele sportkleding/schoeisel en een handdoek.

 

Voor meer info: 0320-233377

Neem contact op

WORKSHOP STABILLITY BALL TRAINING

Startdatum: GEEN WORKSHOP OP DIT MOMENT

Binnen de lessen staat de stabillity ball (ook wel wellness ball genoemd) centraal. Voor elke deelnemer is er een bal beschikbaar. Met deze bal doe je verschillende spierversterkende oefeningen voor de grote spiergroepen zoals je borst/rug/buik en beenspieren, maar ook voor de kleine spiergroepen zoals je stabiliteit spieren. De hele les  wordt op muziek uitgevoerd. Er word gestart met een warming-up in een simpele aerobicsvorm, waarna de spiergroepen worden getraind met behulp van de bal, een matje en soms ook gewichtjes. De les wordt afgesloten met ontspanningsoefeningen.

Benodigheden:
Comfortabele sportkleding/schoeisel en een handdoek.

Neem contact op